Oberta la convocatòria d’ajuts Leader 2022

 

 

Aquest passat divendres 15 de juliol s’ha publicat la convocatòria d’ajuts Leader per a l’anualitat 2022 amb una dotació prevista per a les empreses o persones emprenedores de l’àmbit territorial d’ADRINOC de 668.642,24€.

Fins al 30 de setembre de 2022 es poden presentar sol·licituds a la vuitena i darrera convocatòria d’ajuts Leader del PDR 2014-2022. Es tracta d’uns ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia de les zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per crear, ampliar o millorar activitats econòmiques en els municipis que formen part del territori Leader ADRINOC. Aquests ajuts són convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i cofinançats amb fons europeus FEADER, i es promouen i gestionen a través dels Grups d’Acció Local, com és el cas de l’Associació ADRINOC.

ADRINOC, amb seu a Olot i Figueres, dona suport i assessorament a totes aquelles empreses i persones emprenedores que es vulguin acollir al programa d’ajuts Leader per crear, millorar i/o ampliar els seus negocis ubicats en qualsevol dels 75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès adherits a l’entitat.

Des d’ADRINOC es fomentaran projectes d’inversió que creïn ocupació, que diversifiquin el teixit productiu de l’àmbit territorial, que estiguin promoguts per joves i que minimitzin el canvi climàtic d’acord amb els seus objectius estratègics, recollits en l’Estratègia de Desenvolupament Local d’ADRINOC, elaborada mitjançant un procés obert, participatiu i consensuat amb la ciutadania, les organitzacions i les entitats del territori.

Les persones que s’hi vulguin acollir ho podran fer fins al 30 de setembre de 2022 i podran contactar amb l’equip tècnic d’ADRINOC per rebre assessorament personalitzat i informació més detallada dels ajuts Leader, a Olot (972 27 16 00), a Figueres (972 50 30 88) i a través de info@adrinoc.cat.

Més informació a: https://adrinoc.cat/ajuts-leader/convocatoria-leader-2022/


Equip tècnic d’ADRINOC

ADRINOC és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la promoció del desenvolupament sostenible de 75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, Osona, el Pla de l’Estany i la Selva.